NEGA OBRAZA

Na človeku najprej opazimo njegov obraz, saj je obraz skozi celo leto najbolj izpostavljen del telesa. Če nam urejen videz veliko pomeni bomo posvečali veliko pozornosti prav obrazu. Zato je prav, da si kljub sodobnemu tempu življenja vzamemo čas za zdravje naše kože in poskrbimo za urejen videz.
Privlačen videz in karizma sta izraz vsakega posameznika. Naše celostno počutje se odraža na videzu kože, tako navznoter kot navzven. Pravilen način nege in izbor negovalnih izdelkov pa je ključnega pomena, saj ste v prednosti pred časom in hkratno omilite njegove sledi. Naravno, a dolgotrajno. Nežno, a opazno.
Dr. Spiller je prisoten že več kot 50 let in igra odločilno vlogo. Kot vizionarji v imenu lepote, so vedno v prednosti zaradi svoje tradicije. S trdnim prepričanjem zaupajo fascinantnim načelom narave in jo izboljšujejo in okrepijo z najmodernejšimi high-tech postopki. Rezultat pa je inovativna obogatitev za telo in dušo.
Uspešno tretiramo mastno kožo, akne, rdečico, občutljivost, razdraženo kožo in gube. Negovalni postopek lahko vedno izberete sami, seveda pa lahko izbor prepustite profesionalni kozmetičarki, ki bo postopek nege s kozmetiko Dr. Spiller vsakič posebej prilagodila potrebam vaše kože in pozitivni učinek nege dodatno povečala.
Še niste obiskali kozmetičarke ali tretmajev nege obraza? Želite vedeti kakšen je vaš tip kože in primerna nega? Naročite se na nego v Salonu lepote Daša kjer vam bomo svetovali glede pogostih težav in nadaljnje nege vaše kože.
Rezervirajte si svoj termin na 064 27 77 40 ali na info@salonlepotedasa.si.

Nega obraza
Nega obraza