IPL TRETMAJI

Fotoepilacija

Fotopomlajevanje

Lajšanje aken

Lajšanje glivic

Lajšanje kapilar

Lajšanje pigmentnih nepravilnosti (hiperpigmentacija)

Lifting obraza z radiofrekveno


FOTOEPILACIJA

Tradicionalne metode odstranjevanja dlak so britje, depilacija, puljenje, voskanje, elektroliza ter termo obdelava. Vsem je skupno to, da je učinek kratkotrajen, ker odstranijo samo dlako. Dlake ne odstranijo dovolj učinkovito, da bi bilo permanentno.
Epilacija oz. trajno odstranjevanje dlačic z IPL+RF laserjem je povsem neboleč, v celoti varen postopek, ki na koncu prinaša trajne rezultate.
Glavni prednosti IPL+RF odstranjevanja dlačic pa sta tudi nepoškodovana povrhnjica ter izredno zadovoljstvo strank.
Zakaj poleg IPL še RF?
Radiofrekvenčna energija (RF) se uporablja za dosego boljšega učinka odstranjevanja dlak. Njena uspešnost se je dokazala predvsem pri odstranjevanju tankih, svetlih in sivih dlačic, ki vsebujejo manj melanina. RF energija pomaga ogreti dlačni folikel, tako da lahko skupaj s sproženo IPL energijo uspešno odstranimo tudi svetle in tanke dlačice. Občutek toplote, ki ga občuti stranka je v veliki meri odvisen predvsem od občutljivosti stranke na toploto, zato se le-ta prilagaja individualno.
S tehnologijo IPL+RF se lahko odstrani 80-90% dlačic, potem pa se svetujejo obnovitveni tretmaji.

Fotoepilacija

Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte na 064 27 77 40 ali info@salonlepotedasa.si in si rezervirajte BREZPLAČNI POSVET.


FOTOPOMLAJEVANJE

Fotopomlajevanje je neinvazivna metoda odpravljanja znakov staranja kože. S postopki lahko pomlajujemo obraz, vrat, dekolte in roke vseh, ki imajo blago do zmerno izražene gube, od sonca poškodovano kožo, rdečico, drobne žilice, rjave lise (sončne oz. starostne pege). Postopek je primeren za vse tipe kože, razen za posončeno in za osebe z rizičnimi dejavniki (nosečnice, bolniki z rakom, kožnimi in sistemskimi boleznimi, bolniki, ki jemljejo določena fotosenzitivna zdravila). IPL svetloba seže globoko v kožo, kjer spodbudi nastanek novega kolagena in povzroči zmanjšanje drobnih gub in bolj sijočo in mehko kožo.
Za doseganje želenega učinka je potrebno opraviti od 6 do 8 tretmajev, ki se izvajajo na približno 3 tedne. Tretmaji se ne izvajajo v poletnem času. Takoj po posegu je koža bolj gladka, napeta in vidno mlajša. Glavni učinki terapije so vidni čez 3 ali nekaj več mesecev.

Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte na 064 27 77 40 ali info@salonlepotedasa.si in si rezervirajte BREZPLAČNI POSVET.


LAJŠANJE AKEN

Čeprav akne same po sebi niso nevarne, pa je grobo stiskanje in praskanje kože na predelu aken lahko vzrok za okužbe in še hujše brazgotine, ki tam ostanejo za vedno. Zato je zelo pomembno, da se čim prej in na pravilen način lotimo zdravljenja aknaste kože. Pri IPL je princip delovanja v tem, da svetlobni žarek direktno uniči bakterijo, ki povzroča nastanek aken; v celicah nastane kisik, ki preprečuje nov nastanek bakterije. Svetloba, ki prihaja iz IPL naprave pa pospeši tudi obnovo kože (obnovo podpornih celic).
Tretmaji se izvajajo dvakrat tedensko, dokler se stanje ne izboljša.

Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte na 064 27 77 40 ali info@salonlepotedasa.si in si rezervirajte BREZPLAČNI POSVET.


LAJŠANJE GLIVIC

Glivično obolenje nohtov je trdovratna in nalezljiva okužba s katero se srečuje vse več ljudi. Vidne spremembe na nohtih se pojavijo postopoma, izražajo pa se s spremembo obarvanosti nohtne plošče, izgube sijaja, zadebeljenosti, krhkosti nohta in odstopanjem od nohtne plošče. V kolikor okužbe ne pozdravimo pravočasno se le ta hitro razširi in prizadene večje področje nohta, njeno odpravljanje pa je pogosto zelo dolgotrajno. Količina terapij se razlikuje od prizadetosti nohtne plošče in trajanja okužbe. Za začetno stanje okužbe načeloma zadostujejo 3-4 terapije, za večjo prizadetost pa je potrebnih več terapij. Sama terapija osvetljevanja z IPL svetlobo traja le nekaj minut, občuti pa se majhen “špik” topline. Obsevana svetloba povzroči takojšnje odmrtje glivic, neestetski videz obolelega področja pa se dokončno odpravi šele takrat, ko nov noht preraste prizadetega.

Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte na 064 27 77 40 ali info@salonlepotedasa.si in si rezervirajte BREZPLAČNI POSVET.


LAJŠANJE KAPILAR

Kapilare, imenujemo jih tudi lasnice, so najtanjše žilice v telesu. Za delovanje organizma so izredno pomembne, saj po njih hranilne snovi potujejo do vseh tkiv telesa. Široke so desetinko milimetra in so v sloju kože pod povrhnjico, tako imenovanem dermisu ali usnjici. Ta nežnost in krhkost kapilar ima slabo stran, saj zaradi nje kapilare hitro popokajo. Na površini kože to opazimo kot tanko rdečo črtico.
Več ko je počenih kapilar, bolj rdeča in mrežasta je koža. Kapilare hitreje pokajo v mrazu, ker velika nihanja v temperaturi povzročijo širjenje in krčenje žil. Nanje vpliva tudi nosečnost, jemanje kontracepcijskih tabletk, dednost in nekatera zdravila. IPL deluje tako, da hemoglobin v krvi pretvori optično in radiofrekvenčno energijo v topoloto, to segrevanje pa spodbudi koagulacijo v krvi in razgradnjo žilnih sten. Po nekaj tednih se preko imunskega sistema izločijo iz telesa, zato žilne nepravilnosti izginejo.

Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte na 064 27 77 40 ali info@salonlepotedasa.si in si rezervirajte BREZPLAČNI POSVET.


LAJŠANJE PIGMENTNIH NEPRAVILNOSTI (HIPERPIGMENTACIJA)

Hiperpigmentacija se kaže na koži v obliki nepravilno oblikovanih in neenakomerno obarvanih rjavih lis, ki se večinoma pojavijo na sončnim žarkom izpostavljenih mestih. Gre pravzaprav za prekomerno odlaganje rjavega pigmenta na koži, kar zdravju ni nevarno, a negativno vpliva na samozavest in samopodobo številnih, ki se s tem soočajo. Pigmentni madeži se najprej pojavijo na najbolj izpostavljenih delih kože, kot so obraz, vrat, dekolte in roke. Na kožne madeže, ki jih povzroča sonce, najbolj vplivajo poškodbe z UVA žarki, ki prodirajo globlje v kožo, povzročajo staranje in poškodujejo celične mehanizme.
Na hiperpigmentacijo lahko sicer vplivajo tudi različne bolezni, jemanje kontracepcijskih tablet, hormonska nihanja v nosečnosti in celo različne infekcije. Kombinacija hormonskih nihanj oziroma jemanja kontraceptivov skupaj z izpostavljanju soncu najpogosteje odraža s pigmentnimi madeži, ki se pojavijo na čelu in nad zgornjo ustnico.
Pigmentne nepravilnosti se odstrani s procesom, ki povzroči segrevanje in posledično razgradnjo melaninskih celic s čimer se zmanjša proizvodnja melanina. Proces razgradnje melaninskih celic povzroči začasno potemnitev, ki po treh do štirih tedih odluščijo in izginejo skupaj s pigmentnimi nepravilnostmi. Postopno zbledijo pege in starostne pigmentacije, koža dobi svetlejši, enakomerno obarvan ten. Drobne žilice pobledijo in po nekaj tednih izginejo. Koža postane bolj čvrsta in elastična.
Tretmaji se izvajajo na 3 tedne, dokler madeži ne zbledijo.

Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte na 064 27 77 40 ali info@salonlepotedasa.si in si rezervirajte BREZPLAČNI POSVET.


LIFTING OBRAZA Z RADIOFREKVENCO

Radiofrekvenca je tehnologija, s katero dosežemo izvrstne rezultate pri liftingu obraza in glajenju gubic. Čas kaže posledice tudi na koži, vpliva na njeno kakovost in na strukturo. Tako sčasoma postane koža gubasta, povešena, dehidrirana, suha; še posebej pri ljudeh, ki so bili več izpostavljeni soncu, solariju, kajenju ali pa skozi življenje niso posvečali negi kože dovolj pozornosti. Elektrika je v medicini poznana že zelo dolgo. Električni tok visoke frekvence ustvarja elektromagnetno polje, kar povzroči pojav radiofrekvence. Radiofrekvenca je izjemno učinkovit, neagresiven, nekirurški tretma za lifting kože in glajenje gubic na celem telesu.
Deluje tako, da povzroča kontrolirano segrevanje podkožnega tkiva, kar povzroči “poškodbo” vezivnega tkiva, ki je pomembno pri napeti koži.
Zaradi globinsko povzročene toplote se kolagen hitro razmnožuje in postaja močnejši. Istočasno zaradi samih gibov in trenja po koži pride do izboljšane prekrvavitve. Za doseganje želenega učinka je potrebno opraviti od 3 do 6 tretmajev, ki se izvajajo na 3 tedne. Prvi rezultat je viden že takoj po tretmaju, saj se gubice vidno zmanjšajo, na obrazu je občutek napetosti, končni rezultat pa je viden po 3 mesecih.

Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte na 064 27 77 40 ali info@salonlepotedasa.si in si rezervirajte BREZPLAČNI POSVET.